funyirorobot3.jpg

Az álomgyep megvalósítása nem egyszerű feladat. Van néhány elengedhetetlen teendő, amiről nem szabad elfeledkeznünk:

- Öntözés

- Tápagyagellátás

- Gyakori fűnyírás

Az öntözést már nagyon régóta automatizálták az öntözőrendszerek kialakításával.

A gyep trágyázása, amennyiben speciális, jó minőségű gyeptrágyát használunk, évente 2 - maximum 3 alkalmat jelent, így ez sem jelentős kigivás.

Ellenben a fűnyírás! Nos ez már más kérdés. A gyep akkor lesz igazán szép, ha megfelelő sűrűséggel nyírjuk. Tudjuk, hogy a golfpályákon a gyep nyírását naponta végzik, hiszen minél gyakrabban nyírjuk a füvet, annál sűrűbb, tömörebb, szebb lesz. Ez bizony fáradtságos munka. VOLT - egészen addig, míg föl nem találták a fűnyíró robotokat.

A robotfűnyíró nagyon sűrűn, általában naponta vágja a gyepet. Ezzel a sűrű fűnyírással elérjük, hogy a nyesedék, azaz a fűdarabka, amit a fűnyíró robot levág annyira pici méretű, hogy nem is látjuk a kertben. Gyakorlatilag egyik napról a másikra komposztálódik és tápanyag lesz belőle a gyep számára. Ezzel a fű számára nélkülözhetetlen tápanyagellátást természetes, környezetkímélő és pénztárcabarát módon oldhatja meg. A fűnyíró robottal végzett gyepápolás biztosítja a legjobb pázsitminőséget.

robotjatek.jpg

Fontos dolog, hogy a fűnyíró robot nem alkalmas elhanyagolt, nagyra nőtt fű vágására. A robot fűnyíró naponta dolgozik és folyamatosan tartja karban a gyepet. Minden nap gyönyörködhet a frissen nyírt gyep látványában. E mellett minden nap élvezheti a frissen nyírt gyep illatát.

A fűnyíró robot típusok legtöbbje programozható. A programozás során kiválaszthatjuk, hogy a hét mely napjain dolgozzon és a nap mely időszakában vágja a gyepet. Ha gyerekek játszanak a kertben, akkor kiválaszthatjuk az éjszakai órákat a fűnyírásra, hogy biztosan ne találkozhasson a robotfűnyírónk egyetlen csöppséggel sem a kertben.

coppiabirral50.jpg

Ne feldkezzünk meg ugyanakkor arról sem, hogy - bár vannak, akik kikapcsolódnak fűnyírás közben - nem a legszívesebben végzett házkörüli feladatok közé tartozik a fűnyírás.

Ha ön egy fűnyíró robot tulajdonosa a szabadidejét nem kell fárasztó fűnyírással töltenie. Élvezheti a baráti beszélgetéseket, a családdal való időtöltést, grillezhet, vagy egyéb kellemes módon töltheti el szabadiidejét.

Nyaralás? Amikor hazaért a nyaralásból óriásira nőtt fű várta a kertjében? Ennek vége, ha egy naponta dolgozó automata robotfűnyíróra tesz szert. Ráadásul a levágott fűből képződött nyesedékkel sem kell bajlódnia - mivel az nem is keletkezik.

funyirorobot2.jpg

Miért is várna tovább? 

Az AMBROGIO már több mint 10 éve gyárt fűnyíró robotokat. Olyan óriási tapasztalatokkal rendelkezik már a robottechnika terén, hogy nyugodtan rábízhatja már magát erre a modern technikára.

Mi pedig már szintén jó néhány éve gyűjtjük a tapasztalatokat az automata fűnyírók telepítése, karbantartása, szervizelése terén. Kérje segítségünket (Tel: 06-70-942-1598) és biztosan megtaláljuk azt a fűnyíró robotot, amelyik a leginkább alkalmas az Ön kertjének karbantartására.

Bonyolult a kert kialakítása? Semmi gond! Kevés olyan kerttel találkoztunk eddigi gyakorlatunk során, ahová ne tudtunk volna megtalálni a legideálisabb megoldást.

ambrogio-funyiro-robot-pilota.jpg

 

Akkor indulhat a fűnyírás?