Cégünk már több mint 20 éve foglalkozik kertigépek kereskedelmével. Kínálatunkban nem csak kiskertekben használatos eszközök, hanem nagyobb zöldfelületek karbantartására (parkok, sport és golfpályák, ...) készült termékek is megtalálhatók. Munkánk során tapasztalatot szereztünk a gyepápolás terén is. 

A kerti gépek termékválasztékát megtalálhatják a kertigép webáruházunkban: www.funyiroaruhaz.hu.

A fűnyíró robotok szakértőjéről:

ambrogio-l100-basic-iso-01.JPG

Az első Ambrogio fűnyíró robotok már több mint 10 éve jelentek meg a piacon. Mivel mindig nyitottak voltunk az újdonságokra, amint lehetséges volt azonnal beillesztettük a termékválasztékunkba az új robotfűnyírókat is. A gyárral folyamatosan megosztottuk a tapasztalatainkat, melyet a telepítés, üzemeltetés során szereztünk. A fűnyíró robot gyártója ezt maximális figyelemmel kezelte és a fejlesztés során fölhasználta.

A robotok hatalmas fejlődésen mentek keresztül, így napjainkra már tökéletesen működnek, sok ápolt kert tulajdonosának megelégedésére.

elite01large.jpgA robotokkal együtt természetesen mi is fejlődtünk. Számos technikai tréningen vettünk részt és rengeteg energiát fektettünk abba, hogy minél jobban képzett szakemberek lehessünk az automata fűnyíró robotok világában. A fűnyíró robot nem csak a szakmánk, hanem a hobbink is. Örömmel megyünk egy új robotfűnyíró telepítéshez és szívesen adunk tanácsot a gyönyörű gyepre vágyó kerttulajdonosoknak.

Tudjuk, hogy a szép gyep sok energiát és pénzt igényel, de segíthetünk a gondok kisebbítésében. Keressenek minket, ha a meglévőnél még szebb gyepet szeretnének környezetükben! Biztosan megtaláljuk az Önöknek legideálisabb megoldást.

Szaktanácsadónk elérhető a 06-70-942-1598 telefonszámon.